Uvođenje nove električne instalacije u novogradnji ili obnova stare instalacije.

Izrada novih elektroinstalacija u novogradnji radi se prema dogovorenom projektu. Radimo kompletno ožičenje prostora (privatnog ili poslovnog), nezavisno od dimenzija. Projektom ćemo utvrditi protok kablova te položaj utičnica i sklopki kako bi u potpunosti odgovarale količini potrebnih izvoda za postavljanje rasvetnih tela ili utičnica.

Izrada elektroinstalacija u novogradnji uključuje izradu instalacija za rasvetna tela, provođenje instalacija za utičnice i prekidače. Kao i električne instalacije antenskih uređaja te sve ostale instalacije koje su potrebne za funkcionalan privatni/poslovni prostor. Opišite nam svoje potrebe pre izrade instalacija i prilagodićemo projekat svim vašim potrebama.

Izrada novih elektroinstalacija na području celog Beograda i okoline!

Postavljanje elektroinstalacija u novogradnji sadrži i postavljanje i provođenje instalacija za sklopke i ormariće, kao i spajanje fid sklopke i spoljnjeg ormarića za struju. Upravo ovi elektro objekti su osnovni delovi svakog elektroinstalaterskog sistema. Kvalitetni i pravilno postavljeni ormarići, sklopke i osigurači koji su dobro spojeni s instalacijama i izvodima omogućiće neometano korišćenje električne energije.

Izrada novih elektroinstalacija s iskusnim i profesionalnim električarskim timom osiguraće vam kvalitet kao i sigurnost vašeg doma/poslovnog prostora. Pravilno postavljene instalacije omogućiće neometan rad svih kućnih/poslovnih uređaja. Pozovite nas i u saradnji s vama ćemo izraditi projekat novih elektroinstalacija. Činimo sve kako bi izvode postavili tako da su u potpunosti prilagođeni svim vašim potrebama.

Adaptacija starih elektroinstalacija na području celog Beograda i okoline!

Adaptacija starih elektroinstalacija uključuje izmenu svih električnih instalacija u već izgrađenom stambenom ili poslovnom objektu. Izvršićemo procenu postojećih elektroinstalacija kako bi utvrdili u kakvom su stanju. Proverićemo koje je poslove potrebno uraditi kako bi instalacije bili sigurne, od požara i drugih oštećenja koja mogu uticati na objekat i uređaje.

Adaptiranje električnih instalacija vršimo u postojećim objektima u kojima postoji potreba za izmenom ili doradom postojećih instalacija koje ne zadovoljavaju sve vaše zahteve. Nezavisno da li se radi o promeni položaja utičnica, sklopki i izvoda za rasvetna tela ili zahtevnijim promenama, kao što su promene priključne snage za radionicu.

Usluga uključuje sav potreban materijal za ožičenje objekta

Imate li stambeni objekt u kojem su stare i nesigurne instalacije predlažemo vam potpunu adaptaciju u prostoru. Adaptacijom ćemo izvršiti kompletnu promenu svih elektroinstalacija od postavljanja novog ormarića do potpuno novih izvoda za rasvetna tela. Novo postavljene instalacije osiguraće i trajnost električnih uređaja.

Promenom električnih instalacija sprečavamo mogućnost pojave iskrica, požara, čestog pregrejavanja sijalica i kvarove električnih kućnih/poslovnih uređaja. Pravilno postavljene instalacije osiguravaju trajnost uređaja. Pozovite naš profesionalni tim električara koji će pronaći najbolji način za kvalitetno adaptiranje električnih instalacija u svim privatnim ili poslovnim prostorima.

Elektroinstalacije za pametne kuće – profesionalna ugradnja i postavljanje

Moderna tehnologija omogućuje nam sve širu primenu koja nam olakšava svakodnevno življenje. Elektroinstalacije za pametne kuće – Smart Home Technology u vaš dom donosi brojne prednosti kojima ćete sebi olakšati održavanje, nadzor i sigurnost doma ali i svih drugih prostora u kojima boravite.

Elektroinstalacije za pametne kuće uključuju cijeli niz prednosti od kojih je glavna mogućnost upravljanja putem Wi-Fi mreže s bilo kojeg mesta na svetu u svakom trenutku. Možete upravljati rasvetinim telima, klimom, sigurnosnim sistemima, prozorima i vratima te svim drugim kućnim uređajima s ugrađenom Smart tehnologijom.

Ugrađujemo elektroinstalacije za pametne postavke kućnih uređaja

Smart Home tehnologija i izrada pametnih kuća posao je stručnih električara. Naši radnici stalno se edukuju i prate trendove na tržištu kako bi vam mogli ponuditi kvalitetnu uslugu. Gradnja pametne kuće posao je koji rade naši najbolji električari kvalitetno i efikasno.

Odaberite pametne aparate koje želite ugraditi u svoj dom i pomoći ćemo vam. Ugrađujemo sve vrste elektro instalacija za pametne postavke kućnih uređaja i ugradnih elemenata.

Smart Home tehnologija olakšava život i održavanje doma ako je ugrađena na pravilan način. Dopustite nam da vam pomognemo i učinimo vaš dom još sigurnijim i ugodnijim za život!

Elektroinstalacije slabe struje – trebate instalacije za telefon, internet, antenu?

Elektroinstalacije slabe struje uključuju instalacije za provođenje interneta, antenske instalacije, instalacije za interfon te instalacije za razne nadzorne i sigurnosne sisteme. Kao što su alarmi kontrole pristupa i video nadzor, protivpožarni alarmi i drugi… Instalacije ovog tipa uvodimo u privatne i poslovne prostore u novogradnji ali i u adaptaciji.

Postavljanje instalacija slabe struje jedan je od poslova koje radimo svakodnevno. S obzirom na promene u tehnologiji stalno usavršavamo znanja i pratimo trendove kako bi vam ponudili vrhunsku uslugu. Elektroinstalacije za telefon, internet i antenu su najčešće tražene. Upravo su to osnovni elementi u domu ili poslovnom prostoru koje svako od nas koristi.

Usluga dostupna za sve rezidencijalne i komercijalne klijente

Kako bi mogli nesmetano raditi, te da ne bi dolazilo do nestanka, ”pucanja” interneta, ali i lošeg kvaliteta prenosa TV slike potrebne su kvalitetne instalacije koje su postavljene na pravi način. Nazovite nas i u kratkom roku ćemo uraditi postavljanje ili adaptaciju postojećih elektro instalacija u vašem privatnom ili poslovnom prostoru.

Izrada nacrta u novogradnji ili utvrđivanje stanja za potrebe adaptacije za elektroinstalacije slabe struje primarni je zadatak na kojem ćemo zasnivati daljnje poslovanje. U vaš prostor postavićemo instalacije visokog kvaliteta uz korišćenje profesionalne opreme kako bi vam pružili najbolju uslugu.

Zatražite povratni poziv

Naš tim će vas kontaktirati što je pre moguće kako bi razgovarali o vašim problemima.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Naše usluge

Pozovite nas odmah

Tu smo za sve vaše probleme sa strujom!

POZOVITE NAS: +381-63-455-122